I mina drömmar

Jag har sedan jag vet inte hur länge önskat och drömt om att få åka utomlands igen. Det kanske för de flesta känns som en självklarhet, att det är något man gör med familjen varje år, men för oss har det inte varit så på väldigt länge. Jag har inte varit utomlands på 12 år. 12 HELA ÅR?! Ekonomiskt sett räcker pengarna inte till allt, och då definitivt inte utlandsresor. 

Jag fantiserar om långa vita stränder där man kan känna den varma sanden mellan tårna när man springer längs strandkanten och en kort bit ifrån stugorna ligga i hängmattor och smutta på nypressad tropisk juice ur en kokosnöt med tillhörande sugrör och paraply. Vandra runt i skog och mark och se hur de mest fantastiska utsikterna breder ut sig framför ögonen på en, träffa på exotiska djur och leva ett med naturen på ett helt annat sätt än hemma i kyliga Sverige. Gå på marknader och fynda vackra orientaliska och unika tingestar såsom tyger, smycken, kläder, prydnader och allt den mänskliga hjärnan kan tänkas komma på. Äta fantastisk, kryddig och annorlunda mat som öppnar upp dina sinnen och sätter dina smaklökar i brand. Gå i fabulösa butiker med nytt och fräscht, särpräglat mode och på natten känna stadslivets puls bulta under huden i takt till musiken. Besöka fantastiska sevärdheter och uppleva sånt som du drömt om hela ditt liv och som du haft på din alldeles egna bucket list djupt inom dig sedan barnsben. Att få vara med om otroliga äventyr, och fånga det på bild för att minnas det föralltid. Den mänskliga hjärnan är ett såll, men en resa är någonting jag skulle minnas och uppskatta förevigt. Detta är bara några av scenarierna jag ser framför mig, men jag behöver och vill framför allt att ta det lugnt, slappna av och bara leva, njuta av de bra sakerna i livet. Det är något jag längtar så otroligt efter. 

Sources » 1234567891011

Jag har aldrig brytt mig särskilt om vart jag skulle åka, snarare själva grejen med att få åka någonstans - vartsomhelst - skulle i mina ögon vara ovärderligt. Men några av drömresemålen är England, Indien, Japan, USA, Afrika, Kina och i princip alla andra magiska länder över hela världen som jag omöjligt kan rada upp här - då skulle inlägget aldrig ta slut. 

När jag såg att blogg.se håller i en tävling i samarbete med momondo.se fick jag äntligen upp hoppet. Min chans att kunna få smaka på livets sötma. Och jag tycker att alla ni därute också borde ta chansen, för vem vet, kanske är det ni som får uppleva någonting alldeles fantastiskt. 
Här kan ni också tävla!


Kommentarer


» Clara

Vilka underbara bilder!

2013-10-10 @ 21:51:14
URL: http://clararingqvist.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig!

Mailadress:

Blogg/tumblr:

Kommentar:

Trackback
kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31