NEEEEEEJ!



Känslan som uppstår när man upptäcker att det har gått hål mellan benen i ens svarta jeans. Tur som fan att jag har två par till (ett par ska dock sys in i benen.. mama, where ya at?), tyvärr är de inte alls lika tighta som de som gick sönder. Synd. Men får försöka låta mamma laga dessa med, för tänker då fan inte slänga de för ett håls skull. Rebell, I know right. 


Du kan kalla mig idiot om du vill, men inte utan anledning

 

Kom att tänka på en lite rolig grej alldeles nyss. Varför säger man egentligen bombad i Beirut? Och låter inte bombad i Bombay bättre? (BOMBad i BOMBay). Det finns säkert en alldeles utomordentlig förklaring till varför det är just Beirut och inte någon annan stad... Antagligen så har det bombats en del där (åh vilken fantastisk slutledningsförmåga man kan ha).

Men det jag kom att tänka på för övrigt är att vi säger en massa saker utan att egentligen tänka något vidare på dess mening. Varför ordspråk eller talesätt har uppkommit, eller när de först sades och varför. Ibland kan jag känna mig sådär överdrivet djup och jag tror oftast att människor runt omkring mig inte tänker på sådana här saker. Eller så är jag bara överdrivet kritisk mot mänskligheten och samhället. Jag personligen tänker väldigt mycket. På allt och inget. Ibland blir det nästan för mycket, då stängs hjärnan av och det blir blackout. Jag tappar exakt allt vad gäller resonemang och tankegång. Och nu bara babblar jag igen, dags att lägga av innan inlägget blir 37 A4 långt. Ja, just 37, för att jag säger så. 


Under construction

Jag håller på och ändrar om lite i bloggen för designen är ju kass, redan nu kan ni märka skillnader på bland annat rubrikerna och pilen jag lagt till i högra hörnet. Om ni inte ser, tryck f5 så bör det uppdateras. Älskar det nya typsnittet, känns så fräscht! Vad tycks än så länge? 

Förövrigt så sitter jag och genomlider min huvudvärk med musik (bästa kombinationen - men det är min musik eller Fredriks elgitarr med förstärkare att välja på) och mår inte så värst bra. Blev träffad i huvudet/halva ansiktet av en stenhård fotboll idag på min andra idrottslektion vilket resulterade att jag flög i backen och slog i huvudet - igen... Hur kommer det sig att jag alltid blir skadad under våra idrottslektioner?! Och dagen hade inte alls börjat bra innan det heller. Men nu ska vi vara positiva!

Bjuder på en förbannat skön session sålänge för att inlägget inte ska bli så tråkigt informativt;




Such a bad tiger



Mössa - modekungen.se / Skor - generalpants.com.au / Tröja - amazon.com / Jeans - coggles.com 


Stay

 


Åh. Vad ska jag säga egentligen... Man tappar ju talförmågan när man lyssnar på såna här talanger. Simon Issa som går på samma skola som mig (parallelklassen) och som var med i X-factor, samt Emil Jeminovic som gick på måg förra året och som var med i samma elevrådsgrupp som mig har nu gjort en cover på Rihannas låt Stay. Ryser så otroligt mycket, vilken röst! Lyssna och njut säger jag bara. Glöm inte att ändra till HD-kvalitét, blir så mycket trevligare då! 


Just nu gillar jag:

▶ Mönster & skjortor (det hänger liksom ihop det där, skjortorna ska vara mönstrade)   Monokromt  Orange  Second hand - gillar jag ju i och för sig alltid men är extra mycket för det just nu  Etniskt mode & mönster  Slappa jumpsuits som påminner om sommaren  Helvitt ▶ Jeansjackor i alla olika färger och modeller (jag har 5 olika, vadå överkurs)  Slappa byxor (även dessa ska gärna vara mönstrade - helst svart & vitt)  Klänningar i tunna och skira material eller virkade ▶ Långa kjolar



Kjol - H&M / Jumpsuit - H&M / Kjol - här / Underkläder - Monki / Hela mittersta raden - Monki / Klänningar - här & här / skjorta - Monki / Byxor - Monki 


Miss Decibel

 


Denna låten går på repeat hemma hos mig nu ända sedan i torsdags då Lavin spelade den för mig i skolan. Definitivt en sommarhit! Låten handlar inte om någon tjej som man kanske kan tro, utan den symboliserar kärleken till musiken, därav Decibel. Den finns även på spotify, här.


Den som lever på hoppet kommer dö av svält ◈



Ytterligare en helg då jag inte fått någonting vettigt gjort. Förutom att jag har städat mitt rum, letat upp en av de nya ringarna som Tigris snodde från mig, övningskört för första gången (det gick bättre än förväntat) rensat ur min garderob igen och tappat hoppet om att få sålt något för allting är ju så fruktansvärt färgglatt och fult, sett ur mina ögon. Inte så att kvalitén är dålig, de har hängt i garderoben i 100 år och där slits de ju inte något vidare. Men man byter ju stil över åren. Har även två par rayban solbrillor med som ligger här hemma och samlar damm. 
Nu ska jag pilla lite med skoluppgifter, fortsätta lyssna på musik och så får vi se vad jag får gjort mer idag. Ciao for now.


Sheinside

Kollade precis igenom SHEINSIDE.COMs sortiment och fann så mycket snyggt att jag bestämde mig för att göra några kollage med några av sakerna jag gillar mest. Så nu får ni ett inlägg med mer än bara ett kollage åt gången! 


Väst - sheinside.com / Jeans - johnlewis.com / Tröja -  sheinside.com / Skor - oasap.com / Halsband - accessorize.com / Örhängen - shopbop.com, americanapparel.com & ssense.com 



Topp - sheinside.com / Läppstift - liberty.co.uk / Mössa - boohoo.com / Solglasögon - etsy.com / Kjol - riverisland.com / Ring - us.dorothyperkins.com / Örhängen - asos.com / Skor - zozo.jp 



Glasögon - readingglassesshopper.com / Jeans - lagarconne.com / Väska - topshop.com / Skjorta - sheinside.com  / Skor - romwe.com 

Skjorta - sheinside.com / Jeans - nastygal.com / Halsband - lordandtaylor.com / Ringar - regalrose.co.uk, forzieri.com & boticca.com / Skor - openingceremony.us / Väska - forzieri.com 

Här har ni direktlänkar till alla topparna från sheinside i kronologisk ordning: 1 2 3 4 5 

Lite annorlunda och kul med så mycket inspiration i ett inlägg, det är ändå rätt så olika stilar jag lyckats få till tycker jag, i och med att jag i princip "massproducerat" dessa under bara några timmar. Vad tycks? 


Straight hair




Varför är man så mycket snyggare i platt hår? Eller är det bara en illusion? Det känns som att det passar mitt ansikte så mycket bättre och jag känner mig mer bekväm när jag har det. Önskar det kunde hålla sig såhär utan att man ska behöva platta det, för det håller sig ju ändå inget vidare då. Minsta fukt ute och det är krulligt som sjutton. Kanske borde testa att rakpermanenta? Dock kommer jag säkert ångra mig i efterhand (som man alltid har en tendens att göra) då mina lockar inte kommer se ut som tidigare, och det är ju trots allt kul att kunna variera ibland.  


Sherlock

Jag är på största danshumöret någonsin (klockan 3 på natten, ja, jag vet) och vad är då bättre än att kolla på SHINee? Så otroligt talangfulla grabbar vi snackar om här, och jag älskar att de alltid är så synkade i sin dans. Min favoritdel är från 3:26 och framåt, men hela videon är klockren. Nu var det ett tag sedan jag lyssnade på både dem och denna låten senast, men den är fortfarande lika bra. 



Båda mina favoriter Key och Jonghyun har leopardskor på sig, få se om ni kan se vilka de är! Dock har Taemin (han med långt hår och näst intill helvita kläder på sig) den mest klockrena outfiten. Dessutom är han den bästa dansaren, vilket man kanske framför allt märker i andra videor.


Going to hell anyway




Tröja - weekday.com / Halsband - playwell.co.uk / Skor - generalpants.co.uk / Trosor - punk.com / Solglasögon - chicnova.com 

SOMMMMMMAAAAAAR PLEASE. 


Burnt Toast

Jag som har blivit (eller kanske alltid varit) sådär modeintresserad har ju en tendens att gilla och vara nyfiken på andra modeintresserade människor samt bli inspirerad av deras stilar. Fann denna polska snubben igår och blev helt såld på hans stil och look. Sedan har han ett otroligt vackert ansikte också, och det gör ju det hela ännu lite bättre. Riktigt modell-snygg. 


BREAKFASTWITHTOAST.COM / SPALONYTOST.PL ♥

Vill förresten bara påpeka att med "mode" så menar jag inte haute couture eller vad som är hett hos stora designers, utan vill snarare skapa mig min egen look med ett slags eget mode med sånt som jag tycker är snyggt. Men det kanske ni redan förstår, vill bara förtydliga. 


Båtsman gick vilse på media

 

Idag när jag skulle upp till mediahuset möttes jag av en ovanlig syn. Utanför dörren stod en kattunge och jamade i kylan. Några av 3orna hade redan ringt ägaren för att se vart den hörde hemma och det visade sig att den bodde på andra sidan vägen nere vid resten av skolbyggnaderna (Ja, vi på media är speciella, vi har en egen byggnad 50 meter bort, i andra änden av skolan och så långt bort från de vanliga lektionssalarna man kan komma i princip). Men sedan blev lille Båtsman, som han hette, hämtad av sin mamma och fick komma hem igen! 


2nd hand



Smygkik på den nya skjortan jag köpte för en 20-lapp som råkade se ut som ett draperi när jag satte ihop bilderna. För övrigt hittade jag denna stentuffa jeansjackan och den orangea väskan och blev helt dödskär. Men köpte det inte, och ångrar det så grovt mycket. Vill ha. Så underbart med en jeansjacka som faktiskt räcker mig över rumpan också. Hur ofta ser man mig i färg för den delen? I felt fabulous. 

EDIT: Stack dit efter skolan idag (tisdag) och köpte både jackan och väskan för 160 spänn. Swoopa! 


kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31