VIII

Tycker det är dags för några random grejer om mig igen såhär på julaftonen. Kan ju vara lite sådär småkul ibland, eller? 

 
1. Skulle döda för Christina Aguileras röst. Hon har verkligen den mest fantastiska pipan. Annars skulle jag inte ha något emot Lady Gagas röst heller för den delen. 
2. Jag älskar verkligen att gå runt i pyjamas och myskläder. Önskar man kunde gå utanför dörren i det utan att skämmas och dö, fan vad livet hade varit underbart då. 
3. Jag är 100% nattmänniska, är verkligen helt värdelös när jag ska stiga upp på morgonen och gå till skolan - jag har tre larm och ibland räcker inte ens det. Dessutom är jag otrolig när det kommer till att vända på dygnet. Borde få medalj. 
4. Om jag skulle vara tvungen att överleva på enbart en typ av föda resten av mitt liv skulle det vara melon. ÄLSKAR MELON. Vattenmelon, honungsmelon, galia, cantaloupe, you name it. Möjligen även grovt knäckebröd (typ sport) med ost och gul paprika på. Det är också en obsession of mine
5. Jag gillar inte smaken av alkohol (nej men, vem fan gör?) men tycker i övrigt att fruktigt cider är helt okej. Alkhoholfritt är grymt. 
6. Jag har aldrig ätit nutella, avocado eller de flesta kaksorterna i hyllorna på ica. Har jag missat något eller? 
7. Jag är en fantastisk dansare, sångerska och skådespelare. När jag är hemma. På mitt rum. Ensam. Med persiennen nerdragen. 
8. Skulle för övrigt tycka det vore väldigt kul att vara en typ av performer av något slag. Måste bara komma över min scenskräck (borde egentligen inte vara så svårt för kan vara lite av en teaterapa ibland utan att ens göra mig till så värst mycket. Du dör inte om du gör bort dig, Nathalie.) och faktiskt lära mig att dansa ordentligt. Tror inte att flamsa runt till låtar och låtsas att jag är med i musikvideor räknas riktigt. Och sånglektioner kanske hade varit på sin plats också. Man kan ju inte bara sjunga hemma till spotifylistan och tro att man ska bli nästa stora världsartist. Att vara kreativ känns iallafall som min grej. 


Blank is boring

 Filthy teens

 Sick but oh so lovelyHello dear friends, hur är läget med er? Lever gör jag själv trots att uppdateringen är låg, men har gått och dragit på mig någon slags hosta som stör både min sömn och vardag. I fredags såg jag Panda Da Panda på stora teatern i Göteborg, så himla obeskrivligt underbart var det! (På min instagram  kan du se videor från kvällen). Taggar något så otroligt inför sommarens alla festivaler och det är dit mina tankar leder stup i kvarten.

Nattskjortan på, och jag och min älskade Tigris hälsar med dem orden godnatt (trots morgonbilden) 


Why is the sky dark at night?

 


ÄLSKAR allt med denna videon. 


kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31