Better than you
Solglasögon - ginatricot.com / Ring - harveynichols.com / Ringar - wallisfashion.com / Topp - hm.com / Skor - okänt / Shorts - hmf.co.jp 


You can never have enough shoes

Trots mitt absoluta köpstopp jag lovat mig själv det senaste kunde jag verkligen inte hålla fingrarna i styr när jag hittade dessa godingar i en låda med nedsatt pris. De var som gjorda för mig, för det fanns bara ett par - och de var dessutom i min storlek. Sedan att de från början kostat 299 kr och nu 99 istället gjorde det hela mycket lättare. Idag matchar sletna jag skorna såhär: Skor - skopunkten / Långkjol - mammas gamla / Linne - gammalt från ullared / hatt - H&M

Hade gärna haft någon lång (gärna aztek-) mönstrad kofta i några dova färger att matcha till, för att bryta mitt vanliga svarta tema. 


Conquer the darknessSolglasögon - ocshades.com / Bralette - tillys.com / Halsband - swell.com / Kjol - farfetch.com / Skor - brandosa.co.uk / Läppstift - sephora.com 

Om nu värmen bara hade velat infinna sig. 


Your body is a piece of art

Oh, you're such a model

Min fotolärare Jurek Kowalski överraskade mig idag genom att han hade lekt lite med min bild jag tog igår och hade lagt upp på facebook. Trots instagram kvalitén lyckades han få mig att se ut som värsta modellen. Det tackar jag för! 


Föredrar ni före eller efter bilden? 


På önskelistan just nu:

I have a thing for grunge

Jag har väl varit lite skeptisk när det kommer till Bill Kaulitz stil det senaste. Dock passar ju allting en skönhet, och när jag snubblade över de här bilderna på tumblr ångrar jag min tidigare tankegång. Lite sliten, ostädad med skägg och kroppsbehåring lite vartstans. Rough. Grunge. Det är en stil som jag tycker är väldigt sexig av någon anledning, men det beror såklart på vem som bär den. Toms stil har jag dock aldrig riktigt haft någonting för, fast han är ju också fin såklart (hur skulle han inte kunna vara det när han är tvilling med en sån vacker typ).
Kids these days


Diskussionen fortskrider på min facebook. This is some serious issues we're talking about folks. 


▵ Tribal Triangle ▵
Hade på mig "nya" toppen (som jag inte fått användning för än bara) från New Yorker idag, och fick i skolan tag på en väldigt passande accessoar då jag köpte ringen av min kompis Amelia för en guldpeng. Ser ni att det är trianglar på ringen fyllda med svart, precis som i pannan på koskallen? Så perfekt, gillar den supermycket! 


Put your bikini on and dance in the sun

Lite småsur imorses för att jag inte kunde ha på mig min långa kjol + magtröja som jag ville och hade tänkt. Solen sken till tusen men det blåste som sjutton (haha numbers everywhereee) och jag bara väntar på att värmen ska komma. Men trots allt är det lite svårt att cykla med långkjol (eller de mesta kjolar/klänningar överhuvudtaget) såsant man inte vill behöva oroa sig för att kjolen ska åka in i däcken och få en att vurpa totalt.

Från ingenstans nu fick jag helt plötsligt lust att köpa en riktigt färgglad och snygg bikini. Jag passar dock inte alls i särskilt starka färger, känner mig som ett litet barn och går runt och nojar hela dagen när jag är iförd någonting färgglatt. Kanske också för att jag är blekare än vampyren som gömmer sig i en koffert på din vind. Men okej, låt oss säga en jävligt snygg bikini åtminstone då? Med något mönster kanske? Har faktiskt bara en bikini som passar nu, resten har jag växt ur. Skulle vara bra att ha en svart bas också eftersom den enda jag har är en vit virkad variant. 

Här har vi några snygga från förra året som jag sparat på datorn (den första är då den jag har hemma) men som jag fortfarande skulle kunna tänka mig att ha något liknande av.Idag har jag förresten denna låten på repeat, den får mig att må bra → Stor – Stolthet


Blonde hair, don't care
Två bilder från idag. Här är som sagt bättre bild på min nyaste hårfärg som jag håller på och arbetar med silvershampoo i för att få ännu ljusare. Jag som helst hade velat ha riktigt, riktigt ljust hår får nog vänta ett tag till och försöka fixa till det på naturlig väg - använda saltvattenspray eller citron och låta solen bleka det samt att det kommer bli ljusare under sommaren - annars kommer allting slitas av. Vill verkligen inte ha kortare hår än såhär. Men det var trots allt inte så länge sedan jag klippte mig och det känns ändå som att en hel del hår har växt ut igen, inte alls som längden jag hade innan men det är ju förståeligt eftersom det var väldigt långt (för att vara mitt hår). Dessutom börjar jag få tillbaka mina fräknar, syns extra mycket på den svartvita bilden. Weird pose and weird face, men så är det. 


Goldie
Topp - weekday.com / Halsduk - ginatricot.com / Väska - bagborroworsteal.com / Shorts - okänt / Skor - asos.com / Bh - weekday.com / Halsband - boutique1.com & barneys.com 

Hittade ett lite äldre kollage som jag inte tror att jag postat någon gång tidigare. Sommarinspirerat som vanligt, men det är för att jag längtar så ofattbart mycket till långa och varma dagar fyllda med spänning och bus.


Anonymous can dance

 


Älskar tanken bakom denna videon. Eller ja, så som jag tolkar den iallafall. Vi människor ska alltid vara så nedtonade och lika som möjligt, för att passa in så anpassar alla sig efter samhällets ideal. Så som man "ska vara". Men genom internet och sociala medier har vi människor fått en större chans att uttrycka oss själva och ta större plats, samtidigt som vi på ett nytt sätt kan uttrycka oss och samtidigt vara "anonyma". Man är ju dock aldrig riktigt anonym på internet, det finns ju allt ifrån IP-adresser till andra sätt att spåra användare, men ni förstår hur jag menar. Fler och fler slänger ur sig saker som man kanske aldrig skulle sagt i verkliga livet, för det är okej när man ändå är anonym. Det är som att ha en mask på sig, ingen kan riktigt veta vem du är. Först då är det okej att slappna av och kunna visa vem man verkligen är.

Alla gör mostånd mot de maskerade männen i videon, vill inte dras med i något, vill inte delta, blir kanske rent av rädda för dessa dansande människor för att de både är och gör någonting annorlunda. Men såfort de fått på sig masker hänger de också med, då är det helt plötsligt okej att göra bort sig, att fjanta runt, att dansa mitt ute på gatan som ingenting, för då ser man inte att de är dem längre. 

Det är så jag tolkat videon iallafall, men det finns säkert en miljon andra sätt att se den på. Jag önskar dock att folk kunde våga vara sig själva utan att behöva gömma sig bakom någonting, eller så är det helt enkelt så att alla människor blivit som massproducerade dockor och är såpass lika som de faktiskt verkar. 


Skirt and earrings

 

Snygga grejer jag snubblade över på gina tricots hemsida. Fick också lekt lite i photoshop och gjort ett snabbt kollage för första gången någonsin (då jag precis fick installerat photoshop på skoldatorn i förra veckan). Övning ger färdighet, och alla måste vi väl börja någonstans. 

En grej som stör mig dock, är hur ett par örhängen kan kosta lika mycket som en kjol? En billig kjol och dyra örhängen enligt min mening. Dessutom är jag allergisk mot att ha kjolar i höfthöjd, måste alltid ha de i midjan.. men ska faktiskt ge denna en chans nästa gång jag kommer till butik och åtminstone prova den. 


"Vi dansar nog för sällan med varann"

Lördag: 1 timmes gym + 1 timmes powerwalk
Söndag: 2 ½ timmes powerwalk 

Och så har jag färgat håret ännu lite ljusare igen. Shit, produktiv helg! Nu ska jag fortsätta att lyssna på Panda Da Panda och göra lite skoluppgifter. Och så är jag så jävla cool på bild. Ciao. Panda Da Panda – Då har vi förlorat allt


kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31