Warm bodies

 


Åh, nu har Hillywood gjort det igen. En parodi som får mig att frusta av skratt, och samtidigt avundas deras hårda arbete, samt jobbet i sig. Detta är verkligen något jag också skulle vilja göra när jag blivit äldre, vilket jag nämnt tidigare. Att bara vara en del av en grupp likt Hilly & Hannahs skulle vara som en dröm. Och dem gillar samma saker som mig. Otroligt. Så fantastiska. Titta och njut själva.

Parodin är baserad på boken Warm bodies (på svenska heter den Varma kroppar - pretty obvious) som är en bok jag varit och kikat på åtskilliga gånger i bokhandeln. Snappade åt mig en bok på måfå när jag var där en gång och började läsa mest för skojs skull, och tyckte den verkade intressant redan efter att ha läst cirka 1-2 sidor. Men det har liksom aldrig blivit av att jag varken köpt den, eller läst den. Nu är jag ännu mer sugen på att läsa den efter att ha sett denna parodin. 


Lucky charm

Jag frågade mig vart turen hade tagit vägen i mitt förrförra inlägg, tydligen har den kommit tillbaka. Har de senaste dagarna gått och vunnit två tävlingar, en hos Adaras och en hos Kan Dee, så nu väntar jag ivrigt på en kjol och produkter från kandeeshop. Så otroligt tacksam och glad, sånt där livar verkligen upp mig! För att fira bjuder jag på ett nytt kollage och får hoppas att jag snart får lust att blogga ordentligt igen. Kommer väl komma mer inspiration nu mot sommaren förhoppningsvis, så vi lär ju höras av. 

Solglasögon - shopzerouv.com / Armband - amazon.com / Skor - gravitypope.com / T-shirt - monki.com / Shorts - thecorner.com 


When things can't be expressed by words



När jag ligger hemma och är sjuk och har ingen som helst lust att skriva, då tar bloggen stryk. Tycker förövrigt att min blogg är det tråkigaste som finns just nu, allting är så ytligt och bara.. Nej. Kika hellre in på min tumblr, den är bättre. Här.

      


Girls on Board

Idag hängde jag med Victoria och Amelia på Girls on Board, ett Junkyard event enbart för tjejer där det bjuds på grillat, evergidryck, godis i mängder, tävlingar, skön musik med DJ samt rabatter i butiken, m.m. Amelia gick och vann ett presentkort på 1000 spänn och jag kunde inte vara mer avis. Förra året vann hon ett underställ, vart tog min tur vägen?! Men det var en jävligt skön kväll ändå, att bara umgås och faktiskt hitta på lite annorlunda saker är något jag uppskattar! Blev under kvällen återigen grymt sugen på att skaffa en longboard, och hoppas innerligt att jag ska lyckas vinna en någon gång framöver, eftersom jag inte hade turen med mig denna gången heller. 



↑ Sådär gick jag iallafall klädd, i den fetaste tröjan jag äger (köpt på second hand för 20 spänn i onsdags) och mina vita trashade jeans. Mitt ansikte ville inte samarbeta på bild idag, så en misse fick representera det. Blev lite kär i skorna också, fast hade nog föredragit den snörda modellen om jag skulle haft dem själv.
 

Faster than you

 

Linne - kandeeshop.se / Skor - topshop.com / Hårband - topshop.com / Kjol - zalando.se / Glassar - nomnom.. / Tygkasse - kandeeshop.se 

Jag är lite inne på det där med glassar i mina kollage, men det är okej, för glass är gott. 


Jag bär en elefant, men egentligen klappar hjärtat för pandan

I fredags hängde jag med mamma till överby och gick runt lite i butikerna och bara kikade. Fick för mig att prova en vit tröja i basmodell utan något tryck, för såna finns det alltför få av här hemma. Hamnade i den lite jobbiga situationen att den bara fanns i 34 och 38 och där 38an var alldeles för stor, kände då att en 36a hade passat allra bäst. Mamma hittade en i 36, fast den var röd. Hon tyckte jag skulle prova den mest för att se hur storleken var och jag som är allergisk mot färg var skeptisk, men när jag väl fått på mig den slutade det med att jag fick med mig både den röda och den vita hem (tight är också bra). Tur att dem var på rea, 30 kr styck. Tack mammis. 


Förresten, Panda Da Panda är bäst i världen och har släppt två nya låtar. När jag nåddes av nyheten klockan 3 på natten var jag självklart tvungen att gå upp (kunde faktiskt inte sova i vilket fall som helst så ingen större skada skedd) och fkjlhjkjöatjkl, jag älskar honom så mycket. Utan att vara ett creep, jag är inte besatt av honom som person (bara lite), men han är bara så bra. Jag gillar det han gör, han är sig själv och verkar vara den personen som inte bry sig ett piss om vad någon annan tycker, och det uppskattar jag. Han är annorlunda.
Vår värld & Tagalös heter de nya låtarna, grymt bra. ♥


3 minute brownie

Trots illamåendet har jag nu vräkt i mig en 3 minute brownie, första gången jag testade att göra en sådan och blev positivt överraskad. Varning - enormt mättande, klarade inte hela själv utan skänkte en del till min mor. Förslaget är ju att dricka ett stort glas med mjölk till så går den ner ännu lättare och blir faktiskt ännu godare. 

Det du behöver är: 
▶ 4 matskedar mjöl
▶ 4 matskedar socker
▶ 2 matskedar kakao
▶1 ägg
▶ 3 matskedar mjölk
▶ 3 matskedar olja
▶ Och 1 mugg att ha det i

Börja med att blanda ihop mjöl, socker och kakao i muggen. Knäck i ett ägg och rör om lite. Häll sedan i mjölk och olja och blanda ordentligt tills du får en slät gegga. In i mikron i 3 minuter på 1000 watts styrka och låt den sedan stelna lite (ta alltså inte ut den direkt för det är bara en kletig klump i början). Sen är det bara att hugga in! 

Jag glömde dock av att ta en bild själv, kom på det när jag redan ätit upp den.. Hehe fetto. Men för er som föredrar att kolla hur man gör har jag en engelsk version (missade det andra i:t på ingredients, satan) här: 

Hittade receptet hos Oskar (som går min idrott) & hans vänners blogg thelooks.devote.se, kika in vetja! 


När man är kär är man så dum att man inte förstår någonting



... Och synd är det, annars hade man kunnat se vilken idiot man är som trånar efter det omöjliga. Jag är trött på att hålla allt inom mig, men jag har inget annat val. Det är slut på idiotin. Jag tänker inte längre lita på människor för de bara nästlar sig in hos en och får en att öppna upp sig och tro att allting är bra. Och om man faller så är det en synd, för du kommer aldrig få det du trånar efter. Skam. Förtvivlan. Smärta. Ilska. Hat. Jag var en slav under dessa ord, men önskar att du var den som kände det istället för mig. 

Åh, vad jag är dramatisk. Kände att jag behövde skriva av mig lite av mina otydliga känslor för en gångs skull, och det är inte meningen att ni ska fatta, för att det är det ingen annan än jag som gör ändå. Kan iallafall påstå att de senaste månaderna och veckorna har jag varit lite uppochner, tycker inte riktigt om mänskligheten på samma sätt som jag gjort tidigare. Idag har jag varit hemma, mår sjukt dåligt och det känns som att jag ska spy, huvudet ska sprängas och jag ska ramla ihop i en hög på golvet - allt på samma gång. Det blir inte så mycket uppdaterat här, för jag orkar helt enkelt inte.. Men jag försöker kämpa på som vanligt med livet, för vad ska man annars göra. 

Det fick bli gamla bilder, när jag hade mitt bruna, långa och fina hår. Saknar det lite. 


Now I'm unbreakable

 


Jag älskar när musik verkligen betyder någonting, eller har en tydlig mening. De här talar till mitt hjärta.

Man lär sig av sina misstag. Och jag tänker aldrig ge upp, jag är starkare än så. 


Holy grail bag

Snubblade över den här snygga väskan för några dagar sedan när jag var inne på Polyvore. Blev helt blixtförälskad (DEN ÄR SVART OCH HAR FRANSAR, HELLOOO) och gick genast in och kollade vad den kostade - och fick mig en chock. 2.350 dollar. Dryga 15.700 svenska kronor. Alltså nästan 16.000 spänn för en väska, är de inte kloka?!



Om man ens någonsin skulle ha råd med en sådan (får bli när man blivit miljonär) så skulle man ju aldrig våga gå runt ute med en sådan. Tänk att tappa bort den? Eller om den skulle bli snodd? Skulle ju gå runt och vara schizofren hela tiden, tro att alla är ute efter en. 

Skulle du som läser det här någonsin kunna tänka dig att ha en sån dyr väska, om du hade råd med det? 


We need to change

 
T-shirt - kandeeshop.se / Shorts - net-a-porter.com / Solglasögon - asos.com / Skor - nastygal.com / Tygkasse - kandeeshop.se 

Som jag skrev när jag gjorde kollaget: "The glasses represent oil spill, the white the pureness of the nature untouched and the human us people who should live in peace with animals."


I'm better off without you




HEY BLONDIEHEYHÄR KOMMER LITE SKÖN MUSIK.

Idag var jag hemma från skolan för jag mådde piss i morses, och jag har suttit framför tumblr i princip hela dagen, varvat med att ligga i sängen under hundra täcken och soffan under en filt och halvsova. Tumblr ger mig alltid så sjukt mycket inspiration och gör mig taggad på livet. För det finns ju något därute för mig med, så man ska aldrig ge upp. 


Peach




Linne - kandeeshop.se / Hatt - uniqlo.com / Skor - solestruck.com / Solglasögon - net-a-porter.com / Kjol - farfetch.com / Halsband - pret-a-beaute.com / Glass - närmsta kiosk eller gör själv hemma / Tygkasse - kandeeshop.se 


3 i rad




Medan min uppdatering varit låg här har jag provat mammas gamla Levi's och återupptäckt varför jag inte är snygg i vita byxor (tjocklår och tjockrumpa), köpt på mig inlines för 25 spänn på second hand och nu har jag även här återupptäckt mitt gamla barndomsintresse. Har dock inte fått varit ut och åkt än, men det kommer. Så fort vädret tillåter ska jag ut på vägarna! Har dessutom satsat livet på en historiauppgift och kände mig sjukt stolt när jag med 16 minuters marginal skickade in den (första deadlinen var dock 25 februari, men det är en annan femma). 


Stay human




Whatever human is, I'd say. 


kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31