Higher than the stars -


1 • 2 • 3

Alltså dessa skor är ju rent ut sagt magiska. Å, du allsmäktige skogud. Kom och överös mig med dessa vackra platåer och jag ska prisa dig förevigt. Ungefär. Dessa kostar 500 pix på nelly, paxar de svarta. Och leopardiska. Någon som känner för att köpa mig en tidig julklapp?   


ARTPOP + SEPTUM


 
Gypsy
 • Swine • MANiCURE • Mary Jane Holland

Dessa låtar går på repeat konstant just nu. Så otroligt bra bara av någon för mig odefinerbar anledning. 

Förörvigt har jag idag blivit piercad av Kiba i klassen (grym brud), så nu har jag äntligen min septum som jag drömt om sedan jag var yngre. 

 

Do not mock a pain you haven’t endured


 
wolfshriek.tumblr.com

Min tumblr är bäst, ingen protest. Och jag är typ supermegaförälskad i skorna däruppe, så himla fina.
Texten till rubriken är förövrigt från den sista bilden längst ner, tycker den var så bra. 
 

Panda Da Panda till götet

 
 
Den 6e december ska jag kolla på Panda Da Panda i Göteborg med Ella och kunde knappast vara gladare! Någon som läser detta som ska dit? Annars kan även ni boka biljetter här. Flaoua paoua för hela slanten. ♥
 

Det finns så mycket liv, men så lite tid

En sleten, osminkad Nathalie och ett sömnlöst öga. Kikar in lite på bloggen och gör en snabb uppdatering. Tänkte gjort ett sånt där fabulöst inlägg om att jag numer skriver för Billbord Avenue Magazine och att det kan bli lite körigt att få tid till både tidningen, bloggen och skolarbetet förutom allt annat man måste göra här i livet, men nu tar jag det lite halvslarvigt här. 


Billboard Avenue Magazine är en nystartad skandinavisk internetbaserad tidning som i huvudsak skriver om musik och mode. Jag är extra stolt över min artikel om Panda Da Panda, kika gärna in och läs så hoppas jag vi ses där. Klicka förresten på bilden nedan så kommer ni till facebook-sidan, gilla så är ni först med att få nyheterna direkt i ert feed! 

 

kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31