Ice, Ice Baby

Har under dagen skrivit NP-uppsats á la PM och hoppas på det bästa. Något bra bör man väl ha kunnat knåpa ihop under närmare 4 timmar.. Sista nationella provet - EVER. Hur fett låter inte det? 
 

Det har regnat konstant hela veckan men idag verkar vädergudarna vara generösa och har bjudit på ett uppehåll. Det är verkligen svinkallt (typ vinterkyla) och jag ser absolut inte ut som på bilden ovan, utan går mest runt i hoodie & bomberjacka men fryser ändå röven av mig. Jag gråter efter sommar. Fotade analogt för några dagar sen i skolan, hade William och Ella som modeller och tog igår en sneaky bild på negativet med telefonen mot luppglaset. Och jag har köpt mig en trenchcoat, dyra tågbiljetter och ett munspel. Det är underbart.


WANT • NEED • CRAVE


1  2  3  4

...and so on. Snälla, flytta in i min garderob. Skodrömmen, tillsammans med ett par vintage buffalo towers. Skulle kunna offra x antal av mina andra gamla par skor för dessa. 


Pandemic

 
 
Fotouppgift med skräcktema. Kallar den "Pandemic" eller "Dödligt virus" då jag fick kommentarer om att jag ser smittad, sjuk och döende ut. Om ni skulle vilja se originalbilden så får ni hojta till, förvandligen är faktiskt rätt otrolig! 
 

On rainy days


 
...borde jag sitta med mina skoluppgifter, men skallen är så fruktansvärt dimmig (jag blir verkligen påverkad av vädret - blev helt bubblig av lycka av fågelkvitter och sol häromdagen när jag kunde va ute i shorts) och istället dansar jag runt i mitt rum till musik på högsta volym, städar i garderoben och provar kläder. Jag har blivit så inspirerad av Rebecca & Fionas stil det senaste, speciellt i deras senaste video (kolla förra inlägget jag skrev) och vill mer än någonsin ha 15 centimeters buffalo towers i alla möjliga olika färger och en massa udda plagg. Fick lust att göra ett kollage, och detta var vad jag åstadkom. Vad inspirerar er just nu? Tell me, I'm curious! 
 

Holler
Kan fortfarande inte avgöra vad jag tycker om låten riktigt än, den växer ju mer man lyssnar på den. Men videon gillas. Platådojjor á la Buffalo towers, fräna kläder och Thibo som dansar i bakgrunden med Carli. Vad kan egentligen vara fel då? Babes. 

I mina drömmars stad avrättar vi patriarkatet


kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31