1.

 
Dagens låt: Vinjette – Higama. Grymt bra första EP av Vinjette för övrigt. Cred. 
Dagens planer: Stressa ihjäl mig över redovisningen i samhäll som ska genomföras imorgon och som jag inte ens börjat skriva på samt proppa i mig mina älskade avokadomackor tills jag spyr, ungefär. Ja, för ett tag sedan hade jag inte ens smakat avokado, nu är det bland det bästa jag vet. Speciellt med en massa salt på.Tack Nina. 
Dagens frisyr: Sketet regnlockigt rufs. Ska förhoppningsvis färga håret till helgen så jag slipper den grova utväxten jag har för tillfället.. Snacka om naturlig ómbre! 
Dagens klädsel: Svart. Vad annars? Närmare bestämt gubbiga brouges, stuprörsjeans som klämmer åt om magen, mega oversize tisha, mössa och bomberjacka. Och min nya favoritring som ni ser på bilden. 
Dagens saknad: Att ha tid över till annat än skolarbete (ett snabbt inlägg på bloggen räknas inte), och som alltid sommaren. 
Dagens tanke: Detta är en bra dag. 
Dagens längtan: Twan. Och det nya The Vampire Diaries avsnittet som släpps imorgon! 
Dagens lunch: Soppa. Jävligt god för att vara skolmat, faktiskt. Köttfärs, potatis och en massa grönsaker. 
Dagens "vill ha":
Ett munspel, ett lass peruker och denna  i XL. 
Dagens inspiration: I detta fallet inspiratör. Sebastião Salgado. 


2013 var året då jag fick dille på jackor


 
... Och än är inte min jackhysteri över. Kappor i alla olika möjliga längder, färger och material hänger på mitt rum och täcker upp alla tomma ytor längs med väggarna. För några veckor sedan hittade jag ytterligare två i gråskala på second hand som jag inte kunde släppa. Hjälp. Mig. Jag. Är. Galen. Varför just jackor kan jag inte svara på, men trivs fantastiskt bra i saker jag kan gömma mig i när kylan tränger på. På bilderna har ni detaljer från en av mina favoriter införskaffad på Beyond Retro i Göteborg i julas, färgerna är verkligen fantastiska.


Inga måsten


 
Jag är så trött på måsten. Jag orkar inte ens göra saker längre som kanske för andra är något självklart. Det konstiga är att jag mår bra. Jag är inte ledsen, jag är inte depressiv som så många gånger förr, jag minns inte senast gång jag hade en ångestattack, jag har lite ont i kroppen och knoppen då och då och jag har jävligt underliga sovtider, men jag mår ju för sjutton bra. Men jag orkar inte. Det är så mycket man "måste" göra.

Ja men, varför då? Tänk om jag inte vill, tänk om jag inte orkar längre?

Jag orkar inte göra skoluppgifterna, jag skiter i vilket. Skiter i vad som händer.

Fast det gör jag ju egentligen inte, eller?

Jag är skoltrött. Jag orkar inte ens kämpa längre. Och det är så jävla synd för jag vet att jag kan bättre än så här. Vad ska man göra, är det någon som har något mirakeltips? Jag vill bara sova, ligga i ide tills värmen kikar fram. Och det verkar inte finnas något som kan dra mig upp ur detta. Inte vänner, inte kärlek, inte musik, inget som får livet att blomstra igen, inget som gör mig produktiv. Jag sitter bara här och väntar på sommaren, vill att det jobbiga ska ta slut, vara över. Snart tar jag studenten. Men jag orkar ju inte kämpa tills dess. 
 

 
För er som lyssnat på M.I.A. det senaste är nog rubriken samt texten inte så främmande. Jag hatade Y.A.L.A. från början. Nu kan jag inte lyssna på något annat. Exodus  & Y.A.L.A. är det som gäller, samt lite good oldTake Care

Idag hade jag tagit på mig ett av mina senaste tillskott i klädhögen - en boheminspirerad topp med djup urringning som jag fyndade second hand för ett tag sedan - och till och med fixat håret för en gångs skull. Precis när jag ska dra mig till skolan slår grövsta yrseln till och jag hamnar på golvet. Sedan sitter jag där ett bra tag och märker att jag inte kommer kunna ta mig till skolan. Himla underligt, men jag tror det har sina förklaringar. Och nu mår jag bra. Men det är så typiskt att det ska hända den dagen man för en gångs skull faktiskt känner sig lite snygg?! 

Nu ska jag sova, klockan är innan 11 och detta är det tidigaste jag gått och lagt mig på jag-vet-inte-hur-länge.

Godnatt darlings. 
 

P3 GULD 2014

Wow. Nu var det dryga 2 veckor sedan jag skrev här senast. Då lovade jag er en update om vad som hände under P3 galan och lite bilder. Sedan dess har gymnasiearbetet och diverse andra skoluppgifter hållit mig undan bloggen, finner helt enkelt inte riktigt den tiden just nu för det finns ju så himla mycket andra saker man behöver få gjort här i livet. Trots att det kanske känns lite väl sent nu är P3 Guld 2014 fortfarande något jag vill att man ska kunna läsa om på bloggen då det var en fantastiskt bra helg för mig. 

 
Jag vet inte vad jag ska säga som inte redan är sagt här. Kort och koncist: bo på fint hotell i Göteborg, fota på röda mattan och under galan, "VIP" in på festen där kändisarna hängde, hälsa på en massa inflytelserika och duktiga människor varvat med artister i underbart sällskap. Kort hälsning på Thibo i form av en handskakning och sedan en ordväxling om hans balla nyfärgade hår innan vi rusade vidare. Den där känslan av att jag vill alltid göra sånt här. Jag vill jobba med detta, finnas i de här kretsarna. Och allting går så himla fort nu men jag är så otroligt glad. Jag mår bra nu. Allt är FÖR BRA nu?

 
Alla andra bilder från kvällen (närmare bestämt 100 stycken) finner ni på BAM, om ni inte redan klickat er in. 


kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31