Den fantastiska pandan

 


Magiska pandan på P3 guld scenen i lördags. Inom snartast kommer ett inlägg med mer info samt bilder. Brände av bild efter bild under kvällen eftersom jag var fotograf - riktigt kul! Att jag också fick ta i hand med honom och hälsa satte guldkant på helgen. 


Chai

 
Nikon D90 + Nikkor 35mm f/1.8

Ikväll smygfotar jag med mitt nya objektiv och dricker chaite. Har längtat ihjäl mig efter ett såndant objektiv och är sjukt glad över att jag äntligen fått ett. Blir så pepp på att fota mer när man har ett riktigt bra objektiv likt detta!

Älskar verkligen förpackningen till chaiteét, förutom att jag älskar själva teét i sig. Hur fin är den inte på en skala?


Coming of ageHar det senaste shoppat ALLDELES FÖR MYCKET (nu får det vara nog för ett bra tag - som om mina uppehåll någonsin lyckas) och har dessutom fått dille på huvudbonader av alla dess slag. Hittade filtkepsen på H&M för en billig peng och har länge suktat efter en hatt med stort brätte likt den ovan. Sprang på den sista i reakorgen på Lindex och blev förälskad. Jag är så tacksam för rea. Förövrigt är jag väldigt glad över att Foster The People släpper nytt album den 18e mars och har släppt en fantastiskt bra singel som just nu går på repeat i väntan på plattan. 
Music is life

 
 
På lördag blir det P3 guld med Tommy från BAM då jag ska agera fotograf för tidningen. Bland annat så ska Elliphant och Panda Da Panda uppträda och jag är så taggad! Ni får hålla utkik här för mer info. 


Början på fortsättningen

 

Jag är glad.
Mitt 2014 har startat bra.
Får en sån där känsla, att detta är mitt år, liksom. 
Det är i år allt det stora händer, det som leder vidare.
Nu kör vi. 


Lady Gaga for Versace


 
Som jag skrev på instagram:
Total woman crush #versacelovesgaga #ilovegagatoo


kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31