FestisMin och Williams specialfestis som vi fixade med innan vi slutade skolan. Visst ser den god ut? Den får mig att tänka på jordgubbsmjölk, så fort jag ser flaskan vill jag skruva av korken och bälga i mig innehållet.. Men då skulle jag nog inte må så värst bra, eftersom det är akrylfärg blandat med vatten. Känner mig så tumblrgirl_95 just nu, med min tattoochoker och allt. Bringing back the 90's. 


Saker och ting som gör mig glad

x Trevliga, underbara människor som värdesätter vad man har innanför pannbenet framför ens yttre 
x Att det är slutpluggat för ett rejält (om jag själv får bestämma) tag framöver för min del
x Att det börjar bli extrasupermegabra priser på melon och jordgubbar igen!!! 

 
x Att jag äntligen har tid för att titta på filmer/serier nu
x Sommar och sol (well hello obvious)
x Att jag förhoppningsvis ska åka på festivaler i sommar - och helst Bråvalla för att Panda Da Panda spelar på min födelsedag, hur perfekt skulle inte det vara?!

 
x Mitt bubbelgumsrosa hår - det livar upp vardagen ordentligt. Är riktigt nöjd över att jag faktiskt vågade färga det, och att det blev såpass bra som det ju ändå blev!
x Rebecca & Fionas stil, vill bara byta ut hela min garderob och införskaffa mig färgglada fuskpälsjackor, buffalo skor och korta tenniskjolar
x När man lyckas buda hem fina saker för struntsummor från ebay, samt hittar godbitar i butiker för reapriser

 

She is the one named Sailor Moon
Alltså, jag tror inte att det finns någon som förstår hur mycket jag faktiskt tycker om Sailor Moon. Serien som man kollade på som liten är ju fortfarande så fantastiskt jävla bra!!! Och jag har fått nys om att det görs en ny Sailor Moon serie som kommer släppas på Sailor Moons officiella youtube-kanal (som ni hittar här) nästa månad. Dock kommer den vara mer baserad på mangan än vad originalserien från 1992 är, men ändå?! Ni kan inte ana hur hypead jag är. Dock är jag ju van vid att se serien på svenska (och det är så jag tycker den är bäst, med de svenska originalrösterna) men det ska förhoppningsvis åtminstone finnas engelsk text bland de 10 språk som det kommer göras översättningar för.. 


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD VI ÄR BRA!!!

"JAG SÄGER ES, ES, ES3A, FYFAN VAD VI ÄR BRA" mässade vi på flaket. Fast det var två dagar sen.. Kan påpeka att jag legat hemma och inte mått så bra de senaste dagarna (verkar som att jag dragit på mig en förkylning), på studenten mådde jag däremot prima. Hur kan man göra något annat på sin student?! En sådan fantastisk dag spenderad med mina fina klasskamrater. Jag gnällde inte ens för att det regnade, även om det brukar ha en tendens för att förstöra mitt humör. Men inte denna gången, inte! Dessa är nog de fagraste bilderna ni någonsin kommer se på mig, men jag tänker faktiskt inte bry mig. Ibland är man inte sådär supermegasnygg och det är dags att vi människor accepterar varandra som vi ser ut utan retusch och krav från omvärlden. Så här har ni den bittra sanningen, typ. Drägg är vi allihopa! 
 
 
 Bilderna är snodda av Kiba (som ni ser på de flesta bilderna), som var smart nog att ta med sig en kamera att fota med under dagen! 


Om tre dagar...

tar jag studenten! FYFAN VAD JAG ÄR BRA 
 
 
Kladdade ihop en namnteckning till lakanet idag och fick med en liten panda tribute på hörnet. Fast rosa, såklart. Varför är allt så rosa just nu?!


Tips för att få konstiga blickar på stan


 
tips ett: Färga håret i någon udda färg, typ skrikig bubbelgumsrosa. 
tips två: Var stencool.

Tycker jag har lyckats ganska bra med båda, eller vad säger ni? Men glöm för guds skull inte att färga ögonbrynen och fransarna (helst brun), annars kommer du gå runt och se ut som en alien som jag har gjort den senaste tiden. I'm on it right now!!! 


kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31