Health

Det blev inget med Stockholm på lovet, such a shame. Nu har jag istället sakta men säkert börjat komma igång med träningen igen. Mitt mål är till att börja med är att springa/pw minst 1,5 mil varje vecka samt utföra 30 day squat challenge. Min månad började igår, och betade av 50 squats igår, samt 55 idag. Jag är gott mör i benen efter bara dessa två dagar - men jag ska kämpa. Clean eating comes later, jag gillar min skräpmat just nu. Gymmet är också inplanerat att jag ska börja besöka inom en snar framtid. Kan ju inte bara träna undre delen av kroppen.. 
 
Nedan har ni förra veckans träning. Ska tillägga att 2-timmarspromenaden gjordes i konstant spöregn, så takten jag och mamma höll där var inte särskilt illa trots allt. På köpet fick jag blåsor på fötterna och var totalt genomblöt när vi kom hem. 

 
1,5 mil avklarat! 


XX-XYHängde på Junkyard i fredags då det var Girls Night. Fick en fet goodiebag med bl.a lurarna och tishan på bilden från deras kollektion XX-XY. Här hittar ni hela kollektionen och säger bara att man får hålla hårt i plånboken om man ska ha cash över, lätt att bli förälskad i det mesta där! 


Kurt Cobain on Identity

 


Oh how I wish you'd still be alive. It would've been great. 


Svaga stjärnor i vila

 
 
 Dagens låtar på repeat  ll Patrick Wolf – The City, Tired Pony – All Things All At OnceKoobra – Something Real

Vi på media fick leka poeter idag, hade en slags dramalektion som ingår i den estetiska kommunikationen (där vi bland annat även får testa på musik). Man hade ett visst antal ord att välja mellan för att skapa en dikt, ovan ser ni mitt resultat. Och där även ett nytaget självporträtt som fick slinka in. 


Orion Theory

 
Jag vet att jag skrivit om OrionTheory  förr (minns dock inte om det var på denna bloggen,eller den gamla) men jag är fortfarande minst lika kär i deras kläder. Dessa hade mer än gärna fått placera sig i min garderob, helst NU.


Everybody
Jag säger bara MUMS. Stilinspiration till tusen, mina vackra grabbar. Blondinen med keps (Jonghyun) är dregelmaterial, for sure. För att inte tala om Key och Taemin i denna videon, men det är absolut inget fel på Minho och Onew heller, nom. Dock förväntar jag mig inte att det är någon som vet vem som är vem här, det är lite svårt att förklara för utomstående, speciellt eftersom de byter looks i videon så de har minst fyra olika var. Hursom, så hett med killar som kan dansa, sjunga och ser förjävla bra ut. Och killar, bar överkropp med svart pälsjacka funkar för mig, om inte vit kostym är din grej. Så. sjukt. perfekta. 


Dr Fux is fuxking crazy

 
Dr Fux is fuxking crazy
 

Klicka på bilden för att komma till min polyvore, där kan ni hitta fler bilder likt dessa som jag gjort, och alla mina kollage. 


Odd sky

 
 
Horisonten, nu har de sålt den 
snart växer här betong, i vägen för vår soluppgång

Blev inspirerad till att göra den här bilden av låten i det förra inlägget - därifrån kommer även texten. 

Ett stort tack till den hemliga typen som vistats på min blogg, du vet vem du är (trots att inte jag vet) & varför. Jag hade totalt förträngt att man kunde göra så! Horisonten


 
Denna fantastiska låt släpps på Spotify om 6 dagar, och tänkte tills dess luskat ut ett sätt att få tag på spotify premium gratis, annars kommer jag att kasta pengar hejvilt omkring mig den 21e oktober, det är ett som är säkert. 


High waist


 
Min favorit-typ av brallor förutom svarta jeans (jag bor i det ju) är högmidjade lösa jeans i alla olika färger och tvättar. Jag själv har ju lyckats sno till mig två par levi's av pappsen (ljusblå & röda), och har två par nära till hands i mammas garderob (svarta & vita) och det är verkligen super. De blåa som jag lånat av pappa på obestämd framtid är mina absoluta favoriter och de är nog en av de skönaste typerna av jeans som man kan bära. Jag skulle dock vilja ha ett par liknande de i mitten, fast i boyfriend stuk. 


Walking and talkingIdag har jag varit på en härlig 2,5 timmes söndagspromenix varvad med lite foto, både med phonen och kameran. Dock är första bilden från i onsdags, då jag var ledig och var en sväng i stan, bland annat. Hursom så är det så himla vackert ute, just nu älskar jag hösten. 


Riptide

 Monochrome


 
Imorgon (idag) har jag en ledig dag från skolan och det ska bli så skönt att få en vilopaus mitt i veckan. Under höstlovet åker jag till Stockholm med familjen - ni kan tro jag längtar ihjäl mig. Äntligen någonting att se fram emot! 


Life


Alltså denna är så fruktansvärt klockren, so lovely. Det där är verkligen så vissa människor är. "Men åh, är du en sån där typ, usch". Well shut your face, du själv är falsk så det bara skriker om det, mår du bättre av att låtsas vara någon annan? Och i grund och botten är vi ju alla bara människor, jag önskar att det inte fanns något så dumt som dömande. 


We don't know eachother

Dem senaste dagarna har jag varit helt megasjuk igen. Lyckades dra på mig någon slags förkylning första dagen jag var tillbaka i skolan efter en vecka hemma. Men istället för skolan har jag hunnit kolla på en himla massa bra animerade filmer och massor av sailor moon och varit nostalgisk. Förövrigt har jag under de senaste två dagarna producerat fram sex kollage - jag vet inte vad som flugit i mig. Har ju inte varit så mycket för det det senaste men nu har gnistan tänts igen. Och jag har sett en himla massa fina grejer under min webb-fönster-shopping (hur fan sätter man ihop det ordet?! webbfönster & fönstershopping) så nu har jag blivit shoppingsugen med. Det är så himla farligt det där, aja baja. Slänger in min favorit från dagen innan det blir för kallt för att använda kläderna - vilket det egentligen redan är, känns ju nästan som vinter ute. Brrr.  


Och JA, du kan och får ha vanlig BH under den där saken. Om du vill. Men du måste inte.
Jackan täcker ju ändå, så jag menar, vad skulle det va bra för. 
BE WILD.


kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31