Now what's your style and who do you listen to? Who cares?


 
You've taken your words and you take your judgments and stick them onto everything
If it don't conform to what you were born into then you run the other way
You say, "Now what's your style and who do you listen to?" Who cares?
 

Beauty is pain29th of April, can't wait. 


What about no

Nu är jag precis som större delen av Sveriges befolkning utled på det kalla, blöta och gråa. Dagarna går alldeles för fort, men samtidigt inte snabbt nog. Tjatar hela tiden här på bloggen om hur mycket jag längtar till sommaren, värmen och allt som hör till, det gäller såklart fortfarande.

 
Ovan ser ni lite bilder från veckan som gått. För det mesta hänger jag i skolan eller pillar på uppgifter jag ligger efter med, men när jag får några minuter över hänger jag gärna framför datorn och drömmer om en massa nya vår och sommarkläder, kollar serier och lyssnar på musik. Har hittat så mycket otroligt bra det senaste, nöjd. Här kommer några av mina favoriter just nu » Foster The People – The TruthFoster The People – Fire EscapeKarl X Johan – Never Leave Me (Vinjette Remix)Jamie xx – Far Nearer «

Fortsätter tjata om Foster The Peoples nya platta Supermodel för den är så fantastiskt bra, om ni inte lyssnat på den än har ni missat något. Alla låtar är verkligen klockrena och de lyckas nog faktiskt få med ytterligare ett album på min lista över favoriter. Tänkte för övrigt slänga upp ett till inlägg någon dag med bra låtar och fina videos som producerats över åren. Stay tuned! 


When your best friend's all strung out

Älskade Foster The People. Och underbara, fina Mark Foster. Nu är det fem dagar kvar till de släpper sin andra platta Supermodel  och jag LÄNGTAR. Jag upptäckte idag (den 14e) att jag kan spela albumet redan nu på spotify? GLÄDJE. Deras album Torches  från 2011 är fortfarande en av mina absoluta favoritalbum. Att se de live ligger på min mentala before I die-bucketlist tillsammans med bl.a thriftshop roadtrip genom USA, att resa till Indien och se Taj Mahal med egna ögon och att någon gång prova på att åka snowboard. 


Adidas promodelAlltså förlåt vad tråkig jag är, men tar ju bara bilder med telefonen nuförtiden. Carpe punktum och allt sånt där. Det blir bara instagram, och om det är någonstans jag är aktiv så är det där. Tror jag måste ta tag i att bredda bloggen för jag hatar att instabilderna blir så små när man har två eller fler i bredd?! 

Har sedan i fredags varit dödsförkyld men släpar mig till skolan och tar mig knappt igenom dagarna känns det som. Igår var vi dock i Göteborg på utbildningsmässa, men det slutade med att vi rände runt över hela stan. Lyckan när jag hittade skorna på Iris second hand (f.ö en ny älsklingsbutik) var obeskrivlig!!! De är tusen gånger bättre i verkligheten och de andas verkligen sporty 90's, vilket jag kan erkänna att jag fastnat ganska rejält för det senaste. Nu är det sneakers och stora bomberjackor som gäller. På fredag är det en trip till Stockholm som står på schemat. Ska bli skönt att komma iväg från lilla Trollhättan, trots att vi bara ska vara borta över helgen. 


kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31