style eins



#inspiration

Älskar tröjan på den första bilden samt håret på den sista bilden så grovt mycket. Argh. Jag känner verkligen för att klippa av mig håret vid axlarna just nu, dock skulle jag säkert ångra mig i efterhand. 


Love thyself first



Jeans - newlook.com / Cardigan - lagarconne.com / Tröja - hm.com / Skor - luisaviaroma.com / Solglasögon - topshop.com / Väska - tooklookbook.com / Halsband - bluenile.com

... and everything will fall in line.  


#life

 


Livet genom några instagramfilter. Den där hardcore pandan på nedersta raden måste bara uppmärksammas. Jag har förresten blivit lovad en förbannat bra födelsedagspresent som snart kommer kunna resultera i bättre instabilder, samt att jag kommer bli tusen gånger lättare att få tag på för mina vänner. Wie! 


MackleBook


 
Kände mig plötsligt lite kreativ och detta blev till. Finaste, finaste Macklemore. ♥
Skulle inte tackat nej till denna dator jag nej!  


I wonder who'd remember my birthday if Facebook didn't exist

 
Här kan du se videon. «

Jag fyller 18 år idag och blir officiellt en gamling. Grattis till mig!


Dreaming about the good old times, you need to forgive forget

 





Mentally ill



Bh - net-a-porter.com / Shorts - net-a-porter.com / Glasögon - shopzerouv.com / Väska - mytheresa.com / Läppstift - beauty.com 



Om två dagar fyller jag 18. Vi ska käka thaibuffé och jag längtar. Just nu är klockan 5 på morgonen, jag kollar på The Carrie Diaries och älskar serien. Jag har blivit dålig på att skriva bra, det står still här på bloggen. Känner inte riktigt att detta är grejen för mig just nu, men sedan är jag väl en periodare när det kommer till detta, precis som med det mesta när man är tonåring. Så jobbigt att man aldrig kan bestämma sig för en sak, att man ska hålla på och ändra åsikt om saker och ting stup i kvarten. Det är så frustrerande. Ibland blir jag ju helt tokig. Fokus ligger på att hitta mig själv, och försöka börja älska mig själv. Det är dags nu. Vi hörs när vi hörs. 


The week

Jag har förutom promenerat denna veckan också: 



1. Provat snygga toppar på rea och fyndat guldkedja second hand.

2. Fått hem ytterligare en vinst bestående av en tygkasse från fina Catarina som förövrigt har en av de bästa bloggarna jag vet om. Tack återigen ♥

3. Hittat nytt godis (blev tipsad av toriusen) och eftersom den brungula av dessa är mitt favoritgodis föll alla de andra mig i smaken med. Speciellt den grönrosa som smakar vattenmelon.

4. Fått hem världens bästa haremsbyxor som aldrig funnits i min storlek när jag kollat men som mamma klickade hem fort som satan när ett par kom in igen på H&M's hemsida. Bästa mamma! Jag tänker aldrig ta av mig dem här byxorna, bara så att ni vet. 

5. Hittat finaste ganesha-tishan på överby, fick följa med hem! 

6. Gosat med mina bebiskatter och fnissat när dem somnat och sett ut som trasdockor. 



Förresten så får ni bättre inblick i vad jag gör om dagarna om ni följer mig på Instagram (ni hittar alla bilderna ovan där), instagram.com/wolfshriek


Walkie-talkie




Istället för att sitta framför datorn var jag i tisdags på långpromenix med min fina vän Victoria, tjatade en hel del (walkie-talkie, fattar ni? höhö) och har återigen njutit av utsikten på kopparklinten. Nästa gång tar jag med mig systemkameran dit upp, men nu får ni nöja er med mobilbilder. Vi gick alltså över bron som ni ser där nere och tog och sedan uppåt på stigarna. Fantastisk miljö, och utsikten sedan.. Wow. 

Det var förresten här jag tog dessa bilder i vintras:


Funderar på om man kanske ska dra dit minst en gång vid vår, sommar, höst & vinter och fota vid ungefär samma position, så att man får såna årstidsbilder? Hade ju inte varit fel alls. 


What a life



Idag har jag gjort... absolut ingenting. En 45-minuters promenad tills det började regna är det enda jag lyckats genomföra och för övrigt har jag suttit nersjunken i soffan. Usch, himla tråkigt. Varför är det bara jag som längtar efter att hitta på grejer? Exakt vad vet jag inte, men vill passa på och vara lite galen när det är lov och man väl kan göra saker som man kanske inte annars gör. 

Om 10 dagar fyller jag 18 år. Oops. Och jag vill färga om mitt hår. Ser ni att det är mörkare på ena sidan? Ser puckat ut. Dessutom skiftar det lite i gult fortfarande och det suger. Vill ha riktigt blont, näst intill vitt. Och jag vill ha sol så att jag kan få lite färg. Har ni någonsin sett någon blekare? Osminkad deluxe. 

Nu ska jag gå och läsa färdigt Flickan som lekte med elden, ciao. 


Deathly Hallows




Är med och tävlar om ett Deathly Hallows halsband hos The Howling Wolfheart

Hur perfekt är inte detta på en skala?! Har så väldigt länge velat ha ett sånt här halsband (tror att jag rent av nämnt det på bloggen) dels för att det är så vackert, och att det symboliserar och står för något som jag gillar så otroligt mycket. Blir så faschinerad av sagan om de tre bröderna som vävts in i historien, och där man får veta mer om dödsrelikerna. Allt är så otroligt väl genomtänkt, ytterligare en sak jag älskar så mycket med Harry Potter och allt som har med det att göra. Om ni inte läst böckerna, gör det. Tänker inte spoila för er. 

Var med och tävla ni med, här.
 

I'm waiting here

 



The (w)hole



Hade lite tråkigt nu på kvällskvisten (klockan är ju förfan 1 snart, vad snackar jag om?!) och hittade de här übergamla bilderna. Fick bli lite redigering på det, vad tycks? Kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar dem eller inte.  


Landover




Snygg one-of-a-kind tisha från Modekungen för 349 kr. Priset är ju skrattretande, skulle aldrig betala det för en t-shirt men som vanligt tar modekungen alldeles för mycket betalt för sina varor. Jag skulle kunna hitta en sån här tröja för under 50-lappen på second hand, I bet. Men jag diggar stora tishor som fan. Och har börjat gilla färger med ju. 


Pleasure beyond human measure

Dags för en "gammal" goding att finna sin väg till bloggen. 



Denna låten släpptes för två år sedan och första gången jag hörde den och såg videon visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka om den. Efter att ha lyssnat ett par gånger var jag fast. Sedan dess har jag väntat på att Studio Killers skulle släppa ett album, men har fått ett antal grymma singlar under tidens gång. Igår släpptes deras album "Studio Killers" på spotify och nedan har ni mina favoritlåtar av dem. Rubriken är citerat från låten "In Tokyo" som förövrigt har en sån skön text. Alla deras texter är riktigt sådär annorlunda, lite oväntade.

FlawlessIn TokyoFriday Night Gurus (refrängen, mhm), Funky at HeartWhen We Were Lovers, förutom mina tidiga favoriter Jenny, All Men Are Pigs och Eros and Apollo

Vill ni förresten veta något annat kanske lite oväntat? Sångaren är en kille. Han brukade tidigare sjunga i The Crash, ett finskt band. Jag kände igen hans röst när jag började lyssna på SK, och har dragit slutsatsen själv. Sedan efter lite googlesökande så är jag ännu säkrare. 


kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31