coast/shore/beach/seaside/bank

Trots att jag kanske egentligen inte borde vara ute så mycket i solen nu när jag käkar penicillin bestämde vi oss (mamma, jag & Fredrik) för att åka ut till Unda och fiska krabbor eftersom Fredrik aldrig gjort det tidigare. Han är för övrigt 33 bast, kändes som att det liksom var dags nu! Väl där ute fick vi tag på ett antal krabbor, varav en hade en mussla som satt fast på ryggen. Vi hjälpte stackarn att bli av med bördan och släppte sedan ut dem igen. Dessutom fick vi besök av en katt som var så otroligt kelig, social och så mysig. Är inte direkt van vid att se katter ute vid vattnet på det viset, tyckte det var så udda och roligt på samma gång. Det där är vad man kan kalla en riktig skeppskatt! 


Där fick ni också en bild på mig, så kry och grann som jag är. *host*

Vi hittade också en massa kroppsdelar från krabbor utspridda på klipporna. Antingen var det väl barn som tagit upp krabborna och sedan dragit isär de (ni vet ju hur barn är), eller om måsarna fiskat upp dem och ätit dem som middag. Vi bestämde oss för att göra någonting för att hedra deras minne, och där uppe ser ni resultatet. Inte för att vara ett creep och skrämma er totalt, men tog sedan med mig krabbdelarna jag fann hem. Tänkte försöka göra något fint av dem istället för att de ska ligga på klipporna och slutligen förstöras. Det kanske kan bli en kul inredningdetalj, eller något att använda till framtida photoshoots. 
 

Kommentarer


» A

Hehe visst är hon :)

Minns tyvärr inte då det inte var jag som gjorde min header :/

2013-07-24 @ 22:20:37
URL: http://phose.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig!

Mailadress:

Blogg/tumblr:

Kommentar:

Trackback
kontakt 1 2 extra 3 4 5 6 7 8 9 11 mellanrum mellan 12 13 more 14 15 16 17 mer 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31